top of page
  • esther2806

18/11 Jubileumfeest!

Updated: Nov 17, 2023

Tijd: 13.00 - 18.00 uur

Locatie: Eltheto, Javastraat 118


Scroll verder voor meer informatie over de workshops, het blokkenschema en de plattegrond!
Vandaag is het feest! Met workshops, muziek en gezelligheid voor en door vrijwilligers en voor al onze buren die mee willen vieren.


Alle activiteiten zijn gericht op verbinding, contact leggen, gezelligheid! Daarom gaan we samen eten, bewegen, spelletjes doen, speeddaten, zingen en creatief zijn.


Natuurlijk is er muziek en zijn er optredens, en ook voor kinderen is er een programma, dus wees welkom en neem je buren mee!DISCO

Welke nummers wil jij horen? Voeg ze toe aan onze Spotify playlist!DE WORKSHOPS

Meedoen? Reserveer je plekje via info@buurthulpoost.nl.


13.00 uur Presentie met Yvon

Trainer en adviseur Yvon van Noort van Stichting Presentie leert je meer bewust te zijn van jouw aanwezigheid. Hoe kun je doen wat echt nodig is en naast de ander staan, onvoorwaardelijk? Dat lijkt misschien gemakkelijk, vanaf de zijlijn gezien. Maar daarbij kom je ook jezelf tegen. Kun je afstemmen op de ander terwijl je afgestemd blijft op jezelf? Dat is best ingewikkeld. Nieuwsgierig wat je hiervan kunt leren in jouw (zorgverleners)praktijk? Meld jouw aanwezigheid met een email aan info@buurthulpoost.nl. Voorrang voor vrijwilligers van Buurthulp.


13.00 uur Zelfmassage met Eric

Masseur Eric Tielemans is gespecialiseerd in pijnbestrijding, en in deze workshop zal hij ons

vertellen over hoe stress in je lichaam werkt, en over het belang van aandacht voor jezelf. Zeker als je veel aan anderen geeft is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. We gaan simpele techniekjes oefenen om te ervaren wat (zelf)massage met je doet. Toe aan een beetje zelfliefde?


14.30 uur Zingen met Cato

Cato Fluitsma is kleinkunstenaar, accordeonist en sfeermaker. Ze is van alle markten thuis: Franse chansons, vele meezingers, en ze schrijft ook eigen liederen en liederen in opdracht. Vandaag zal ze in deze workshop op haar nieuwe accordeon samen met iedereen die zin heeft een mooi jubileumlied maken. En wie durft mag samen met Cato het podium op tijdens de Grote Jubileumshow. Zing je mee met Cato?


14.30 uur Schrijven met Karel

Schrijfdocent en creatieve duizendpoot Karel Witteveen gaat namens Kantlijn met ons met

woorden aan de slag. Bestemd voor iedereen die wil (leren) schrijven onder zijn inspirerende

begeleiding. Vandaag zal de inspiratie komen van het vieren van het jubileum. Ieder werkt aan zijn eigen tekst, waarna er ruimte is om je tekst voor te lezen en feedback te krijgen. En lukt jouw tekst heel goed? Dan mag je er het podium van De Grote Jubileumshow mee op! Zin om je pen op te pakken?


Wat is er verder te doen? De Accufanfare zorgt voor een feestelijke opening! De hele middag kun je sjoelen met Fred of dammen tegen Johan. Om 16 uur is de Grote Jubileumshow!
BLOKKENSCHEMA & PLATTEGROND
78 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page