top of page
  • esther2806

Praktijkopleiding Vertrouwenspersoon

Updated: Jul 17, 2023

Dit najaar gaat de Praktijkopleiding Vertrouwenspersoon van Samen Vooruit weer van start. In het opleidingstraject leer je hoe je andere mensen kan ondersteunen - maar anderen helpen begint altijd bij jezelf! Wil je bijvoorbeeld beter je grenzen aan leren geven? Wil je graag leren hoe je écht luistert naar een ander? Of wil je leren samenwerken met formele hulporganisaties, als dat nodig is?


De praktijkopleiding bestaat uit een basistraject dat je volgt bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam (locatie: Centrum) en een opleidingstraject dat je volgt op locatie in Amsterdam-Oost.

Daarnaast doe je ervaring op in de praktijk: je gaat als vrijwilliger aan de slag met het ondersteunen van buurtbewoners met hulpvragen in Amsterdam-Oost. Bijvoorbeeld bij Buurthulp Oost. Tijdens de opleiding werk je aan een persoonlijk ontwikkelingsplan en word je ondersteund bij jouw wensen en plannen voor de toekomst.


Wil je je aanmelden? Of wil je eerst meer informatie? Stuur een mailtje naar info@samenvooruit.amsterdam. Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek.


Locatie: - Vrijwilligersacademie, Keizersgracht 334. - Educatief Centrum Oost, Fahrenheitstraat 99.
8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page